Derbystar Futsal Brilliant

 64,99

  • Zaalvoetbal van professionele wedstrijdkwaliteit
  • FIFA Quality Pro keurmerk
  • Low bounce effect

Uitverkocht

Artikelnummer: 286913 - 4800 Categorieën: ,
Beschrijving

Deze Derbystar Futsal Brilliant is van professionele wedstrijdkwaliteit is specifiek geschikt voor zaalvoetbal/futsal. De handgestikte bal is met 63 cm wat kleiner in omvang dan een ‘gewone’ voetbal, maar weegt evenveel. In combinatie met een speciale butyl-blaas geeft dit de bal een sterk gereduceerde sprongkracht (low bounce effect). De Derbystar Futsal Brilliant heeft het keurmerk FIFA Quality Pro, waarmee de bal aan alle kwaliteitseisen voldoet voor het hoogste internationale niveau.

Waarom Play The Ball?

Als je verliefd bent op de bal, waarom maak je het dan niet je belangrijkste partner? En zo gingen we op zoek naar een oplossing. Ieder jongetje droomt van een volle Arena, een uitverkocht Wembley of een kolkend Bernabeu. Maar waar wij – oude lullen – vroeger Van Basten, Bergkamp en Kluivert nadeden op het trapveldje zit de jeugd tegenwoordig vooral binnen.

De illusie dat we met onze passie voor voetbal dat probleem oplossen, hebben we niet. Maar vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt. Door dagelijks met de meest belangrijke bijzaak van het leven bezig te zijn, proberen we wel een bijdrage te leveren. De voetballen weer terug op de straten. Op de trapveldjes. Op verlaten sportcomplexen. En mocht dat ook maar in een handvol individuele gevallen slagen, dan is onze missie geslaagd.

Voordelen van Play The Ball:
– Vandaag besteld, vandaag verzonden.
– Gratis retourneren
– Gratis verzending binnen Nederland en België

Is deze voetbal niet helemaal wat u zoekt? klik hier voor ons complete assortiment.

Aanvullende informatie
Maat

4

Omvang

63 cm

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Derbystar Futsal Brilliant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.